Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Στόχος για την Αργεντινή είναι να μη γίνει Ελλάδα!

Στόχος για την Αργεντινή είναι να μη γίνει Ελλάδα!

Παράδειγμα προς αποφυγή η χώρα μας σε προεκλογικό σποτ

Εκλογές θα έχει στις 23 Οκτωβρίου, η χώρα που έγινε «φόβητρο» για την Ελλάδα και που προκειμένου να αποφευχθεί μια κρίση σαν και αυτή που γνώρισε η συγκεκριμένη χώρα, πάρθηκαν τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Ο λόγος για την Αργεντινή από την οποία πέρασε επίσης το ΔΝΤ το 2001 και η χώρα γνώρισε πρωτοφανή κρίση. Σημαίες της Αργεντινής, είδαμε να κυματίζουν και στην πλατεία Συντάγματος στις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων πριν το καλοκαίρι.

Σήμερα, 10 χρόνια αργότερα η οικονομία της χώρας έχει ανακάμψει και η κατάσταση βελτιώνεται. Έτσι, για τους Αργεντινούς πλέον στόχος είναι να μην γίνουν… Ελλάδα!

Με εικόνες που τονίζουν την κρίση στη χώρα καθώς και από τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας στις αρχές Μαΐου, επέλεξε η πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντες να απευθυνθεί στο λαό, μέσα από το προεκλογικό σποτ που δημοσίευσε. Ακόμη στο σποτ περιλαμβάνονται και εικόνες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν ενώ το μήνυμα που τονίζεται, είναι: «Πρέπει να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Για εμάς ο πρώτος κόσμος θα είναι πάντα η Αργεντινή».

Εκτός από εικόνες της χώρας μας, στην προεκλογική εκστρατεία της νυν προέδρου που διεκδικεί και δεύτερη θητεία, κυριαρχεί η κατάσταση και τα μέτρα λιτότητας και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως η Πορτογαλία και η Ιρλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου