Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο Νταβούτογλου επισκέφθηκε το σπίτι του έλληνα που δολοφονήθηκε από νεοναζί


Την Γερμανία επισκέπτεται ο Αχμέτ Νταβούτογλου για να δείξει το ενδιαφέρον της χώρας του για τις δολοφονίες 7 τούρκων που αποκαλύφθηκε.....πως ήταν έργο νέο-ναζιστών σε συνεργασία με το γερμανικό παρακράτος.

Όμως, επισκέφθηκε και την οικογένεια του έλληνα που δολοφονήθηκε από τους νεοναζί. Ο τούρκος Υπουργός Εξωτερικών έδειξε το ενδιαφέρον της χώρας του εμπράκτως και επισκέφθηκε τις οικογένειες των θυμάτων.

Ο τούρκος υπουργός επισκέφθηκε και την οικογένεια του Έλληνα Θεόδωρου Βουλγαρίδη που δολοφονήθηκε και αυτός από τους νεοναζιστές. « Πήγα εκεί διότι είναι θύμα των ίδιων επιθέσεων , είναι μέλος της ίδιας μοίρας, της οικογένειας μας» δήλωσε ο Νταβούτογλου.

Το ότι ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών κάνει παιχνίδι προπαγάνδας να το δεχθούμε, ¨όμως δείχνει ότι η Τουρκία είναι ένα οργανωμένο κράτος που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ομοεθνών της όπου και αν βρίσκονται.

Αλήθεια, ποιο μέλος της ελληνικής κυβέρνησης επισκέφθηκε την οικογένεια του Έλληνα, που δολοφονήθηκε από του γερμανούς νέο-ναζιστές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου