Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Πανος Μπεγλιτης. μαθηματα δημοκρατιας!!!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε….
Δεν αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα σε κανέναν, όντας συνταξιούχος, να θέλει ακόμη και από την καθόλα σεβαστή θέση του συνταξιούχου να έχει άποψη επί παντός επιστητού για τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων…..
Δείτε το βίντεο

Υπουργός Άμυνας στην Βουλή 30/9/2011
Σέβομαι απόλυτα τους αποστράτους. Είναι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων με μια πραγματικά πολύ σημαντική στρατιωτική διαδρομή. Έχουν υπηρετήσει την πατρίδα και σε δύσκολες συνθήκες. Δεν αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα σε κανέναν, όντας συνταξιούχος, να θέλει ακόμη και από την καθόλα σεβαστή θέση του συνταξιούχου να έχει άποψη επί παντός επιστητού για τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι απόστρατοι είναι συνταξιούχοι, όπως και πολλοί άλλοι κλάδοι εργαζομένων και κρατικών λειτουργών στην Ελλάδα.
Πρέπει αυτός ο ομφάλιος λώρος που επιχειρούν ορισμένοι να ενισχύσουν ανάμεσα στους αποστράτους και τους εν ενεργεία στρατιωτικούς να κοπεί και μάλιστα με το μαχαίρι, γιατί είναι συμβολή και προσφορά στη δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Κύριε Πλεύρη, σας καλώ να περιηγηθείτε στα blogs και στο διαδίκτυο για να δείτε τι γράφεται από διάφορες οργανώσεις αποστράτων την τελευταία περίοδο. Δεν μας φοβίζουν αυτά. Έχουμε ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς. Δεν θα επιτρέψουμε όμως καμία διείσδυση ή συνεργασία κύκλων αποστράτων με τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και θα υπάρξει εκδημοκρατισμός και εξορθολογισμός της λειτουργίας των ενώσεων αποστράτων πολύ σύντομα, με νομοθετική πρωτοβουλία που θα φέρω στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου