Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Έλληνες, δεν σας θέλουμε στην χώρα μας

xeri.jpg
















12 Μαρτίου 2012
Αυτό το μήνυμα (Έλληνες, δεν σας θέλουμε στην χώρα μας) διαλαλεί η Γερμανική κυβέρνηση προς τους Έλληνες και Ισπανούς που σκοπεύουν να εγκατασταθούν για εργασία στην Γερμανία.
Στο εξής το ομοσπονδιακό Υπουργείο Εργασίας, δεν θα υποστηρίξει με τα ειδικά επιδοτούμενα προγράμματα, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Έλληνες, στην προσπάθεια να αναζητήσουν εργασία στη Γερμανία.
Τέτοια προγράμματα μεταξύ άλλων είναι
το Hartz IV για μετανάστες εργαζόμενους, οι οποίοι μετά την εγγραφή τους στο μητρώο του εν λόγω ταμείου, λαμβάνουν 450 Ευρώ , μέχρι να βρουν δουλειά.
Από το ίδιο ταμείο για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας, επίσης δίνεται ένα συμβολικό επίδομα βοήθειας, όπως δίνει και η Ελλάδα σε αλλοδαπούς μεταξύ αυτών και σε Γερμανούς πολίτες http://www.fr-online.de/arbeit—soziales/willkommen–malocher–kein-hartz-iv-fuer-fachkraefte-aus-dem-ausland,1473632,11803890.html
Η εν λόγω ρατσιστική απόφαση της Γερμανικής κυβέρνησης, αποφασίστηκε τον Φεβρουάριο του 2012 και μόλις πριν λίγες μέρες τέθηκε σε εφαρμογή, ισχύει δε αποκλειστικά για Έλληνες και Ισπανούς πολίτες της Ε.Ε, με  την δικαιολογία ότι
στις χώρες αυτές, η Γερμανία δάνεισε υπέρογκα ποσά, οπότε δεν δικαιούνται και αυτήν την επιπλέον βοήθεια, αλλά κύριως φοβούνται  αύξηση μετανάστευσης από τη νότια Ευρώπη.
Έτσι απλά, κόβουν τον δρόμο σε όσους δεν γουστάρουν. Ο σοβινισμός σε όλο το μεγαλείο του, κόβοντας τα φτερά και στην νέα γενιά των Ελλήνων που προγραμμάτιζαν να εγγραφούν στην δημόσια εκπαίδευση, στα Γερμανικά Πανεπιστήμια, ή μεταπτυχιακά τμήματα, αφού προηγουμένως μαθαίνοντας την γλώσσα για λίγους μήνες, έπαιρναν τη πιστοποίηση η οποία είναι απαραίτητη για την εγγραφή στα ανώτατα αυτών ιδρύματα.
Κάποτε η Γερμανία όχι και τόσο μακριά, έκανε τους Εβραίους να κρύβουν την καταγωγή τους.
Σήμερα μετά από 60 χρόνια προσπαθεί να κάνει το ίδιο και στους Έλληνες, να κρύβουμε την καταγωγή μας από τους Γερμανούς και όχι μόνο.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου που διέσυρε διεθνώς και ανεπανόρθωτα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Έδωσε στους Ευρωπαίους το δικαίωμα να μας χλευάζουν και να μας φέρονται σαν τα σκουπίδια, ποιον ;;;, ένα ιστορικό λαό όλων των εποχών.
Και το τσίρκο του παραλόγου συνεχίζεται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, Υπουργό της χώρας να δηλώνει τα εξής καταπληκτικά, την ώρα που οι Γερμανοί αποφάσιζαν να μην βοηθήσουν τους νέους Έλληνες εργαζόμενους μετανάστες, παρά την μεγάλη επικείμενη έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού.
” αποκαταστήσαμε μια ιστορική αδικία σε βάρος των επόμενων γενεών. Χθες η Ελλάδα πια οριστικά απέφυγε την χρεοκοπία. Όλος ο πλανήτης από χθες ξαναμιλάει θετικά για την Ελλάδα, την βλέπουν με άλλο μάτι. Ο κόσμος από χθες αντιμετωπίζει τους Έλληνες ως Ευρωπαίους πολίτες, ισότιμους, αξιοπρεπείς, υπομονετικούς” και αγγούρια στο ξύδι όπως έλεγαν και στο χωριό μου.
Τέτοιες δηλώσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι πολιτικοί μας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτές οι δηλώσεις στα σαλόνια των Βρυξελλών θα είχαν χειροκροτηθεί θερμά, αλλά στην αρένα της Ελλάδος οι μούντζες στο πολιτικό σύστημα τείνει να γίνει κίνημα.
Και όχι άδικα από τον φιλήσυχο και πολύ σκληρά εργαζόμενο Ελληνικό λαό
Οι πολιτικοί μας μιλούν και σχεδιάζουν την τύχη της χώρας εκ του ασφαλούς, με ένα εισόδημα, βρέξει – χιονίσει που πλουτίζεται ολοένα και περισσότερο ο τραπεζικός τους λογαριασμός, χωρίς να ιδρώσουν, ζητώντας παράλληλα από τον λαό να ζήσει με 100 Ευρώ και αυτά αν περισσέψουν, παραβλέποντας σε τι άθλια κατάσταση έφεραν την χώρα, τις Ελληνικές οικογένειες, και την νέα γενιά.
Με το πολιτικό καταστημένο, πρώτα εξοντώνουν απάνθρωπα την τρίτη ηλικία η οποία έβαλε τα θεμέλια του κράτος , αυτά που σήμερα τα γκρεμίζουν οι πολιτικοί μας μέσα σε μια νύχτα, εν συνεχεία επαναφέρουν την δουλεία για ένα κομμάτι ψωμί, και τρίτον και χειρότερον σκότωσαν κάθε ελπίδα και τα όνειρα της νέας γενιάς, παραδίδοντας της, ένα φαλακρό κράτος σάπιας μπανανίας.
Επομένως, η Ελλάδα μετά το « χρηματοπιστωτικό πραξικόπημα », επτώχευσεν!!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, το χρυσό (και τα σώβρακα) μαζί και  τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο και ότι πλούτο έχει η Ελλάδα, όχι όμως την αξιοπρέπεια μας. Γι΄ αυτό θα παλέψουμε.
Όταν η Ελλάδα διέδιδε τον πολιτισμό οι Βόρειοι λαοί της Ευρωπαϊκής ηπείρου μεταξύ αυτόν και οι Γερμανοί, ακόμα ζούσαν επάνω στα δένδρα.
Αυτά, για να μην ξεχνάμε και την καταγωγή μας.

 http://www.elliniko-fenomeno.gr

1 σχόλιο: