Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ Κωλοχανείο!

Εδώ Κωλοχανείο! #praksikopima_28Sep - by To Skouliki Tom

Σύμφωνα με κρυπτογραφημένη ανάρτηση στο μπλογκ της "Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων" (ΚΕΕΔ), διοργανώνεται μεγάλο στρατιωτικό πραξικόπημα αυτό το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 4 το απόγευμα με σκοπό της αποκατατάσταση της εθνικής κριαρχίας από το πραξικόπημα της κυβέρνησης Σαμαρά.

Η αποκρυπτογράφηση της ανάρτησης έγινε από ένα 5χρονο παιδί με σύνδρομο Down κι αμέσως διαδόθηκε σε όλα τα social media.

Το πραξικόπημα ανακοινώθηκε στο διαδίκτυο με σκοπό να αιφνιδιάσει την Κυβέρνηση που δε θα ξέρει από πού της ήρθε.


Από το πραξικόπημα αποκλείονται όσοι υπηρέτησαν τη θητεία τους με γιωτόχαρτο, ενώ όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, εκτός από τα μαγαζιά με στρατιωτικά είδη στο Μοναστηράκι, προκειμένου να εφοδιαστεί ο λαός με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Η ΚΕΕΔ σχεδιάζει να παρατάξει έξω από τη Βουλή 50 τανκ με κάτι τεράστια ηχεία που θα παίζουν όλη μέρα Stan, με σκοπό την αντιμετώπιση της τσιρίδας του Άδωνι που θα επιστρατευτεί από την Κυβέρνηση για να τρέψει σε φυγή τους συγκεντρωμένους.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη ανακοινώσει τη φυγή του στο Παρίσι για να κάνει αντίσταση και να επιστρέψει ύστερα από χρόνια ως εθνοσωτήρας, ενώ η Μαρία Δαμανάκη επιστρέφει εσπευσμένα από το εξωτερικό, ώστε να πάρει θέση στο μικρόφωνο της Βουλής και να φωνάζει "Εδώ Κωλοχανείο".

Από τη μεριά του, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι μοναδικός στόχος του πραξικοπήματος είναι να επισκιάσει το 2ο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ που αναπόφευκτα θα εξελισσόταν σε μια αυθόρμητη Λαϊκή Επανάσταση.

Η είσοδος στο πραξικόπημα θα είναι ελεύθερη με επίδειξη πιστοποιητικού ευφυΐας κάτω από 60, ενώ προβλέπεται κι αυστηρό dress code με καμπάνες και γυαλί τύπου τηλεόραση.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου θα διοργανωθεί στο Wembley τελικός Champions League μεταξύ Παναθηναϊκού και Άγιαξ, παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιώργου Καρατζαφέρη, ενώ την κορδέλα του αγώνα θα κόψει με ένα μαχαίρι ο Γιώργος Ρουπακιάς.

by To Skouliki Tom

(Εγώ με την I Willi Am και τον One Eyed Bert, πάντα μπροστά από τα γεγονότα, έχουμε αυτοεξοριστεί εδώ και μήνες στη Μύκονο. Σύντροφοι Αντώνη, Βαγγέλη και Φώτη σας περιμένουμε.)

Θα βρείτε φόρμες απαλλαγής στη σελίδα μας facebook.com/TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου