Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν είναι η ΧA εγκληματίες - Είναι 450.000 Έλληνες που την ψήφισαν. του Τάσου Θεοδωρόπουλου



Δεν είναι η ΧA εγκληματίες - Είναι 450.000 Έλληνες που την ψήφισαν. του Τάσου Θεοδωρόπουλου

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος παρακολουθεί τη νέα τούρκικη σαπουνόπερα αντιφασιστικού οίστρου, που σκηνοθέτησαν οι ίδιοι που δημιούργησαν την επιχείρηση της «τελικής λύσης»


Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την ανθρώπινη βλακεία, αυτό είναι γνωστό. Όμως ταυτόχρονα, αυτό δεν αθωώνει τον φορέα της βλακείας από την διάπραξη εγκλημάτων. Και εν προκειμένω, όπως τουλάχιστον το βλέπω εγώ όσον αφορά την ιστορία της Χρυσής Αυγής, εγκληματίας δεν είναι (λέμε τώρα) ούτε ο Μιχαλολιάκος, ούτε ο Κασσιδιάρης ούτε ο Παππάς. Εναλλακτικοί επιχειρηματίες είναι που όπως όλοι οι επιχειρηματίες του κόσμου χρησιμοποιούν τον εκβιασμό, τη βία και το φόνο για να πλουτίσουν. Επομένως στα πλαίσια του καπιταλισμού και της νεοναζιστικής του ελληνικής έκφρασης σε όλα τα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά επίπεδα, είναι απολύτως νόμιμοι.

Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο νοικοκυρούλης που τους ψήφισε. Αυτός έδωσε τη συγκατάθεση του για τον φόνο του Φύσσα. Αυτός νομιμοποίησε τη Χρυσή Αυγή και συνυπέγραψε μία από τις πιο μαύρες ιστορίες του κοινοβουλευτισμού σε αυτή τη χώρα. Κι αυτός πρέπει να οδηγηθεί στο εδώλιο. Έχω γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι την όποια του μετάνοια και τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που υποτίθεται πως την αποδεικνύουν. Και την έχω γραμμένη γιατί γνωρίζω πως δεν υφίσταται. Κάποιος που δεν έχει συνείδηση, δεν διαθέτει μετάνοια. Μασκάρει τον καιροσκοπισμό του ως τέτοιο, μόνο και μόνο για να γλυτώσει το ξύλο. 450.000 Έλληνες που ζούνε ανάμεσα μας. 450.000 εγκληματίες και συνεργοί του φασισμού. 450.000 συμπολίτες που στην κατοχή θα ήταν με το καλημέρα δοσίλογοι, μαυροσκούφηδες και γερολαδάδες. 450.000 άνθρωποι που έχουν δυστυχώς (είναι ένα από τα μειονεκτήματα της δημοκρατίας αυτό) το δικαίωμα ψήφου και θα το χρησιμοποιήσουν στις επόμενες εκλογές, προσκολλούμενοι σε όποιον τους τάξει λουκουμάδες.

450.000 τους οποίους εννοείται πως κρυφοκοιτάζει με λάγνο ερωτικό βλέμμα ο Σαμαράς. Η νεοφιλελεύθερη μορφή του Ρομπέν των Δασών σε συνδυασμό με το εκτόπισμα των Στρουμφ. Ο άνθρωπος που διατηρεί ακροδεξιά φασιστικά στοιχεία σαν συμβούλους του (βλ. Φαήλος Κρανιδιώτης) και που πρόκειται να περάσει στην ιστορία σαν ο τολμηρός που πάταξε τον νεοναζισμό. Τόσο γελοία είναι η επίσημη νεοελληνική ιστορία κι αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο πως διδάσκετε στα σχολικά εγχειρίδια για να πειστείς. Τόσο γελοίοι είμαστε όλοι μας. Καταναλώνοντας μια προκατασκευασμένη πραγματικότητα της οποίας η αναληθοφάνεια ξεπερνάει ακόμα και τις τούρκικες σαπουνόπερες.

Μια θρυλική τρομοκρατική οργάνωση, με δράση δεκαετιών, εξολοθρεύτηκε μέσα σε μία εβδομάδα επειδή ένας εκρηκτικός μηχανισμός έσκασε στα χέρια ενός πρωτοπαλλήκαρου της, του Σάββα Ξηρού. Ο οποίος χρίστηκε αυτόματα ο πρώτος επαναστατικός τρομοκράτης Mr Bean. Kαι ένα κοινοβουλευτικό κόμμα με γνωστή εγκληματική δράση δεκαετιών, και ηγέτη έναν άνθρωπο που ντοκουμέντα τον δείχνουν στο μισθολόγιο της ΚΥΠ, προκύπτει με διαδικασίες αστραπής παράνομο μετά από μια σφαγή ενός ανθρώπου με αντιφασιστική δράση. Συγγνώμη κουκλίτσες μου αν σας φαίνεται ότι συνωμοσιολογώ, αλλά καμία εγκληματική οργάνωση, με τέτοια αυστηρή δομή και μυστικοπάθεια, δε θα επέτρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο, με καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες και διάφορα άλλα ειδικά εφέ.

Και δε θα το επέτρεπε γιατί ο Μιχαλολιάκος και τα παλληκάρια του, δεν είναι βλάκες. Επικίνδυνοι και ψυχοπαθείς ναι, βλάκες όχι για να μην υπολογίσουν τις συνέπειες αμέσως μετά από αυτό. Εκτός κι αν ήταν άλλη η αρχική συμφωνία τους με την άρχουσα τάξη που τους δημιούργησε και κάτι στράβωσε στην πορεία.
Ή εκτός κι αν έφτασε η ώρα της διάλυσης της Χρυσής Αυγής προκειμένου να ανοίξει χώρος για τη δημιουργία άλλων νεοναζιστικών μορφωμάτων με άλλο όνομα.
Ή επίσης εκτός, κι αν αυτοί που τους δημιούργησαν για να σπείρουν το φόβο και μέσα από το φόβο να ελέγχουν το λαό, δεν περίμεναν ότι η βλακεία του νεοέλληνα θα ήταν τέτοια που θα τους έδινε διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις και τρόμαξαν. Τι πιο λογικό για ένα κυβερνών κόμμα με ακροδεξιά στοιχεία, όπως η Ν.Δ. που δεν μπορεί μόνο του να πετύχει πλειοψηφία, από το να λιγουρευτεί 450.000 επιπλέον ψήφους; Και να δώσει (υποθέσεις κάνω) το πράσινο φως στα συστημικά ΜΜΕ, να αποκαλύψουν το πραγματικό ποιόν των ηγετών της Χρυσής Αυγής, μέσα από ντοκουμέντα που εδώ και χρόνια έχουν στη διάθεσή τους; Και τα ΜΜΕ και η Ελληνική Αστυνομία. Και που για ευνόητους λόγους ποτέ μέχρι τώρα δεν τα έβγαλαν στη φόρα.

Αυτά που παρακολουθείς έκπληκτος στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, δεν είναι παρά μία αντίστροφη προπαγάνδα. Αληθινά στοιχεία είναι, μόνο που είναι εδώ και χρόνια γνωστά. Το γιατί βγαίνουν τώρα στο φως, ας το σκεφτείς μόνος σου. Το τι ευθύνη έχεις σε αυτό, είσαι ανίκανος να το σκεφτείς ούτως ή άλλως ελληναρά μου αλλά γι αυτό είμαστε εμείς εδώ για σένα, για να στο θυμίσουμε μπας και κρυφτείς στα ανήλιαγα λαγούμια που ανήκεις και σταματήσεις να μολύνεις την ατμόσφαιρα (πολύ αισιόδοξο σενάριο αυτό). Είτε τους ψήφισες και ανήκεις σε αυτούς τους 450.000 χιλιάδες, είτε απλά τους ανέχτηκες φοβισμένος μην χάσεις την ευζωία των 500 ευρώ βασικού μισθού στο δυαράκι με τα πεινασμένα, βρώμικα και αμόρφωτα παιδιά σου.

Ούτως ή άλλως, όλο αυτό το πανηγυράκι των συλλήψεων, δεν είναι δικιά μας γιορτή. Για σένα στήθηκε, εσένα χαμουρεύει και τα δικά σου ενοχικά μαλακώνει. Για να μπορείς περήφανος να πεις «νικήθηκε ο φασισμός» που εσύ εξέθρεψες. Να πεις «συγγνώμη έκανα λάθος» και να σε δεχτούν στοργικά τα κόμματα που έχασαν την ψήφο σου, με ένα συγχωροχάρτι τύπου Πάπας του Βατικανό. Για τη λιπαρή διαιώνιση του είδους σου έγινε και την ύπαρξη σου δικαιώνει. Αυτή που θεριεύει πάνω στο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά στον πλανήτη. Εργατών σε σκλαβοπάζαρα της Κίνας για την Apple, ανήλικων που μπορείς να πηδήξεις και να σκοτώσεις αν σε φτιάχνει σεξουαλικά, στην Ταϊλάνδη, μεταναστών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης της χολέρας στην Ελλάδα.

Τι κρίμα που δεν πιστεύω σε μία μετά θάνατον ζωή. Θα ήταν μια ανακούφιση να ξέρω πως αιώνια θα υποφέρεις για τα εγκλήματα σου κατά της ανθρωπότητας. Δεν παύει να μου προκαλεί όμως απορία: Εσύ καλέ μου χριστιανέ ελληνορθόδοξε, που πιστεύεις στον Θεό, πως διαπράττεις καθημερινά τόσους φόνους, χωρίς να φοβάσαι αν θα καείς στην κόλαση; Εκτός κι αν είσαι τόσο εξοικειωμένος με την κόλαση, από τη γήινη υπόσταση σου, που δεν σου κάνει πλέον καμία εντύπωση. Ούτως ή άλλως, όπως λένε και οι Γραφές, σε έπλασε «καθ' εικόνα και ομοίωση» Toυ.


Πηγή: Δεν είναι η ΧA εγκληματίες - Είναι 450.000 Έλληνες που την ψήφισαν. του Τάσου Θεοδωρόπουλου - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου