Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

EURO 2012 και ρατσιστικά καραγκιοζιλίκια εναντίον των Ελλήνων.


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Γράφει η Σοφία Τ.
Μετά τα καραγκιοζιλίκια της φυλλάδας BILD στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-DORTMUND για το CHAMPIONS LEAGUE και την… κηδεία την επόμενη μέρα για την ήττα της «ανώτερης» γερμανικής ομάδας, πρωταθλήτριας, οι Βορειοευρωπαίοι έδειξαν άλλο ένα δείγμα «ευγένειας» και ευγενούς άμιλλας απέναντι στην Ελλάδα.
Στην χθεσινή κλήρωση για τους ομίλους του επόμενου EURO(2012) η «κακή» και «απείθαρχη» Ελλάδα είχε κλήρωση βγαλμένη, κατά κάποιους, από το 2004(το οποίο ακόμα τσούζει κάποιους εκεί ψηλά προς Κοπεγχάγη και Βερολίνο). Η χολή περισσεύει στην δανέζικη εφημερίδα POLITIKEN(ελληνική λέξη-άσχετο-). Λες και η κλήρωση είναι… Greek statistics! […] ηPolitiken… καταριέται τα χέρια που την έβαλαν σε όμιλο με Ολλανδία, Γερμανία και Πορτογαλία και δίνει τόνο πολιτικό στο σχετικό άρθρο: “Είναι δυνατόν η τύχη να ευνοεί τόσο τους κακοπληρωτές Έλληνες; Εμείς εδώ και αυτοί εκεί. Κάποια στιγμή η UEFA πρέπει να καταλάβει ότι το σύστημα των κληρώσεων είναι εγκληματικό”.
Να θυμίσουμε λίγο πόσα χρόνια έχει να πάρει, αν έχει πάρει ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε επίπεδο εθνικών
ομάδων, η Δανία, η Ολλανδία ή η Γερμανία; Η «κακή» Ισπανία, Πορτογαλία και η έκπληξη του 2004 Ελλάδα παίζουν καλύτερα ή τουλάχιστον σταθερά όσο μπορούν. Στον αθλητισμό δεν υπάρχει ανώτερος και μίασμα. Αλλά ενοχλεί η κλήρωση γιατί είναι διαδικασία δεν ελέγχεται από την Merkel και τους δορυφόρους της! Ας διαβάσουν λίγο για τα δικά τους πολιτικά παιχνίδια, τον εθνικισμό στα όρια του ναζισμού, την συμπεριφορά αποικιοκράτη, που θυμίζουν στημένους αγώνες. Η φασίστρια με την βίλα στην Σαντορίνη, η φοροδιαφυγή της νέας πρωθυπουργού της Δανίας, ο Δανός εθνικιστής με «αδυναμία» στην Κω, ο Ολλανδός εθνικιστής διαδηλωτής έξω από την πρεσβεία μας στην Χάγη, τα… German statistics και το κρυμμένο γερμανικό χρέος, οι αποζημιώσεις, τα εξοπλιστικά, ο ρατσισμός ΕΙΔΙΚΑ της Merkel, οι νεοναζί διαδηλωτές έξω από προξενείο ελληνικό στην Γερμανία, οι γερμανικές και φιλανδικές απαιτήσεις για Ακρόπολη, Κρήτη, Κέρκυρα, το σχόλιο της Merkel για την Μάχη της Κρήτης, τα γερμανικά όργια, τα εξώφυλλα με την Ακρόπολη, την Αφροδίτη, την εκκλησία με την τούρκικη σημαία, την κηδεία(!) στην Ελλάδα, τα άρθρα για το «πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι Έλληνες», δεν είναι δείγμα ανωτερότητας και περηφάνιας και ΔΕΝ χαρίζουν κύπελλα αλλά μεγάλη αποζημίωση όταν θα πληρώσουν την ύβρη. Ήδη το κλίμα αλλάζει και η ανθελληνική προπαγάνδα δεν πιάνει, εκτός από τα μυαλά των «περήφανων» οπαδών των «πειθαρχημένων» κρατών. Αν πάτε έτσι «αγαπητοί» φίλοι θα δείτε από τους «8» και μετά του EURO Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρωσία και γενικά χώρες των οποίων οι λαοί περνούν δύσκολα με τις εμμονές της Merkel στις «Τελικές Λύσεις», τον σωφρονισμό, τα πειράματα στους Έλληνες με την ανοχή και συνενοχή των δωσίλογων γερμανοτσολιάδων, τον ρατσισμό και την «μεγάλη» ιδέα για ένα Δ’ Ράιχ. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ομάδες και αθλητές, όχι πολιτικοί… Είναι ένα παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου