Με σημερινό του άρθρο στη εφημερίδα «Αξία», ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλης Κόκκινος, ζητά τη συλλογή 30 υπογραφών από βουλευτές της αντιπολίτευσης, προκειμένου να ασκηθεί δίωξη στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ. Κόκκινος υποστηρίζει πως ο Γιώργος Παπανδρέου παραβίασε το άρθρο 162 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο κάνει λόγο για παραπλάνηση κατά τη διάρκεια των εκλογών. Συγκεκριμένα αναφέρει πως «ο πρωθυπουργός μας υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό προεκλογικώς, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2009, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού.
Όμως, αμέσως μετά τις εκλογές, μείωσε μισθούς και συντάξεις, έπραξε δηλαδή το αντίθετο εκείνου που είχε υποσχεθεί.» Από αυτό το συμπέρασμα, ο πρώην δικαστικός ζητά την άμεση ενεργοποίσηση της διαδικασίας, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το σημερινό χάλι της χώρας. Λέτε να δούμε το Γιώργο να έχει την τύχη του μπαμπά του; Δύσκολο αλλά σ’ αυτή την εποχή τα έχουμε δει όλα…