Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Σκέφτεται ανεξαρτητοποίηση ο Θ. Ρομπόπουλος












Σκέφτεται ανεξαρτητοποίηση ο Θ. Ρομπόπουλος
Διαφοροποιεί την στάση του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος, ο οποίος ενώ είχε δηλώσει αρχικά ότι θα παραιτηθεί από το αξίωμα, άλλαξε άποψη και τώρα δηλώνει ότι μπορεί να ανεξαρτητοποιηθεί.


Σε επικοινωνία με το MEGA επισήμανε ότι η αλλαγή στάσης του οφείλεται στις μεγάλες πιέσεις που δέχεται από τους ψηφοφόρους του να μην παραιτηθεί αλλά να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής. Σε μια τέτοια περίπτωση, το ΠΑΣΟΚ θα μείνει με 153 βουλευτές. Την οριστική του απόφαση θα την ανακοινώσει ο ίδιος στον κ. Πετσάλνικο τη Δευτέρα.

Ένας ακόμα βουλευτής που έχει εκφράσει επιφυλάξεις για το πολυνομοσχέδια είναι ο Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος δήλωσε ότι δεν ψηφίζει κάτι που δεν πιστεύει. Ο κ. Βουδούρης επισκέφθηκε το νοσοκομείο Καλαμάτας και άκουσε τα παράπονα των εργαζομένων που του ζήτησαν να διαφοροποιηθεί από την γραμμή του κόμματός του.

Τα παράπονα των εργαζομένων άκουσε και η Νάντια Γιαννακοπούλου που επισκέφθηκε μαζί με τον κ. Βουδούρη το νοσοκομείο.

Η κα Λούκα Κατσέλη έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν θα ψηφίσει το άρθρο 37 για την επέκταση του παγώματος των κλαδικών συμβάσεων ενώ άλλοι βουλευτές που θα ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο τονίζουν ότι θα δηλώσουν ανοιχτά τις διαφωνίες τους από το βήμα της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου