Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μέσα σε 24 ώρες θα ταφεί ο Καντάφι [νεα φωτο]


Σύμφωνα με τα μουσουλμανικά έθιμα, μέσα σε 24 ώρες, θα ταφεί ο Μουαμάρ Καντάφι, όπως ανακοίνωσε διοικητής της μεταβατικής κυβέρνησης της Λιβύης ενώ αυτόπτες μάρτυρες λένε πως στη σορό του είναι ορατή μία τρύπα από σφαίρα στο κεφάλι του. «Θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε....









Μουσουλμάνος, το σώμα του θα πλυθεί και θα αντιμετωπιστεί με αξιοπρέπεια. Πιστεύω πως θα ταφεί σε μουσουλμανικό κοιμητήριο μέσα σε ένα 24ωρο», δήλωσε ο διοικητής Abdul-Salam Eleiwa από τη Μισράτα όπου οι μαχητές κρατούν τη σορό του Καντάφι σε χώρο με χαμηλή θερμοκρασία ώστε να διατηρηθεί. Είπε επίσης πως δεν γνωρίζει πού θα γίνει η ταφή στη Λιβύη.

Σε μαχητές και αυτόπτη μάρτυρα από το πρακτορείο Reuters επετράπη να δουν τη σορό του πρώην ισχυρού άνδρα της Λιβύης όπου ήταν ορατές μία τρύπα από σφαίρα στο κεφάλι του και μελανιές από γρατζουνιές. Υπήρχε επίσης αίμα, αλλά πολύ λιγότερο απ’ ότι φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε λίγο μετά τη σύλληψή του. Οι μαχητές φώναζαν «Ο θεός είναι μεγάλος» ενώ δεν ήταν παρόντες εκπρόσωποι του Εθνικού μεταβατικού Συμβουλίου της χώρας. Νωρίτερα, μέλος της μεταβατικής κυβέρνησης είχε δηλώσει πως η ταφή του Καντάφι θα καθυστερούσε.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου