Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σήμερα η κηδεία του 53χρονου διαδηλωτή


 Στο  νεκροταφείο του Βύρωνα θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στις 12:30 η κηδεία του 53χρονου διαδηλωτή του ΠΑΜΕ, Δημήτρη Κοτζαρίδη, ο οποίος πέθανε από έμφραγμα μετά το συλλαλητήριο της Πέμπτης.
Κάλεσμα να αποτίσουν φόρο τιμής στον 53χρονο γραμματέα του παραρτήματος συνδικάτου οικοδόμων Βύρωνα απηύθυνε η γραμματεία του ΠΑΜΕ της Αττικής σε όλα τα σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Την Παρασκευή εκατοντάδες διαδηλωτές, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον άδικο θάνατο του 53χρονου άντρα.
Η αιτία θανάτου του διαδηλωτή είναι οι ισχαιμικές μυοκαρδιακές αλλοιώσεις, ενώ δεν υπήρχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος αναμένει και τις τοξικολογικές εξετάσεις, μέσα στις επόμενες 15 μέρες, οι οποίες θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.

Από την άλλη πλευρά, η αστυνομία, απαντώντας στις κατηγορίες ότι ο θάνατος του διαδηλωτή οφείλεται σε δυσφορία που ένιωσε κατά τη ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ, ανακοίνωσε ότι δεν έγινε χρήση χημικών ή δακρυγόνων στο σημείο των συμπλοκών.

Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου