Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Anonymous>για κάθε νέο μετρό θα διαγράφουμε μια εφορία απο το σύστημα


Δείτε πώς άλλαξαν την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης οι Anonymous. Τι ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση και τι αναφέρουν για την Δημοκρατία στη χώρα (Pic)
Η ομάδα χάκερ Anonymous επιτέθηκε ξανά στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναρτώντας ένα μακροσκελές μήνυμα, προς την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.
Η παραπάνω εικόνα ήταν αυτή που αντίκρυζε όποιος έμπαινε στην ιστοσελίδα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.
Στο μήνυμά τους
ζητούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων, για την πρώτη επίθεση αναφέροντας χαρακτηριστικά "τα παιδιά της GHS δεν είχαν να κάνουν κάτι με το Site αυτό. ΕΛΕΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ".
Απευθυνόμενοι προς τους Έλληνες πολίτες, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι παρακολουθούν καθημερινά την κυβέρνηση της Ελλάδας, την οποία χαρακτηρίζουν "κατοχική" να καταλύει το Σύνταγμα και να οδηγεί τον λαό στην εξαθλίωση.

 "Η Δημοκρατία στην Ελλάδα, πεθαίνει, πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κυβέρνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον ελληνικό λαό" αναφέρουν στο μήνυμά τους.
Προειδοποιούν μάλιστα την ελληνική κυβέρνηση να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη νέα δανειακή κυβέρνηση, απαιτώντας την αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα, τη μη πληρωμή των δανείων στους "τοκογλύφους" και τη διενέργεια εκλογών.
Σημειώνουν μάλιστα ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν με αυτούς που ψήφισαν το ACTA και δολοφόνησαν τη Δημοκρατία.
"Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν" τονίζουν οι Anonymoys και προσθέτουν ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τι μπορούν να κάνουν.
πρόσθεσαν πως για κάθε μετρό που θα ψηφίζετε θα διαγράφουν και μια εφορία απο το σύστημα έτσι ώστε οι ελληνες πολίτες  να απαλλαγούν απο τα χρέη
Στο τέλος του μηνύματος οι Anonymous απευθύνονται στον ελληνικό λαό.
"Έλληνες πολίτες, οι Anonymous είναι στο πλευρό σας. Να μας περιμένετε. Η δικαιοσύνη έρχεται", αναφέρουν.

2 σχόλια:

  1. μακαρι θεε μου να εχουμε καποιους στο πλευρο μας να ριξουμε αυτους τους προδοτες στα μπουντρουμια και να μην ξαναδουν τον ηλιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΟΥς ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ Η ΚΟΠΡΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή