Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Μας άφησαν ξεβράκωτους»



thumb








Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μας άφησαν ξεβράκωτους» και πλούσιο ρεπορτάζ για το κόστος της… «μεγάλης επιτυχίας» της διάσωσης. Η Ελλάδα έγινε και επισήμως η πρώτη αποικία της Ευρωζώνης. Οι τοκογλύφοι «κατάσχουν» περιουσία, φορολογία, κράτος. Οι υπουργοί ξεσκονίζουν τα γραφεία των επιτρόπων. Η εξουσία των δανειστών κατοχυρώνεται συνταγματικά. (Σελ. 3)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τη
«διάσωση»  ΔΝΤ και Γερμανία φαίνεται ότι έχουν κρυφή ατζέντα η οποία περιγράφει την πορεία εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. (Σελ.4,5)
ΝΔ: «Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν, απαρνησάσθω εαυτόν». Με άλλα λόγια, ο… Κύριος της ΝΔ σαλπίζει προσκλητήριο στους παροικούντες την μεγάλη παράταξη, μπας και πετύχει το γιουρούσι στην εξουσία. (Σελ. 8,9)

ΑΚΡΙΒΕΙΑ: Μισθοί Βουλγαρίας, τιμές Παρισιού, χωρίς άλλα σχόλια…(Σελ. 16,17)

ΑΝΟΝΥΜΟUS: «Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει…Έλληνες πολίτες, οι Anonymous είναι στο πλευρό σας. Να μας περιμένετε. Η δικαιοσύνη έρχεται » γράφουν μεταξύ άλλων οι γνωστοί κυβερνο-ακτιβιστές, που χάκαραν τη σελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης και υπόσχονται να σβήνουν τα χρέη των φορολογουμένων για κάθε «νέο άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής». (Σελ. 45)
ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΥΓΕΙΑΣ «IN VITRO»: Τι πρέπει να προσέχουμε για να μην αρρωστήσουμε με πνευμονία, τι, ακριβώς, είναι τα γενόσημα φάρμακα και πού διαφέρουν από τα πρωτότυπα, ειδικοί μοιράζονται τη... συνταγή για ευτυχισμένες σχέσεις και τι λένε οι αρμόδιοι για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». O Αντώνης Καφετζόπουλος δηλώνει ότι κάνει προσωπικές εξεγέρσεις, είναι απογοητευμένος από το πολιτικό σύστημα και την παρούσα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, είναι προβληματισμένος με τον κινηματογράφο που ανθεί αλλά δεν έχει χρήματα και νιώθει ότι ζει σε έναν άδικο κόσμο. Ακόμη στο ΠΟΝΤΙΚΙ art : Δήμος Αθηναίων: Μυστήριο με έργα τέχνης-Μουσεία και Καλάσνικοφ - Βερολίνο:Το Φεστιβάλ της...τρίτης ηλικίας- Ούτε Λέμπερ: "Νιώθω άσχημα που έρχομαι με γερμανικό διαβατήριο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου