Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Π. Καμμένος: Οι πολίτες να τρομοκρατήσουν όσους τους τρομοκρατούν με έξοδο από το ευρώ


20120604-223856.jpg 
Οι πολίτες να τρομοκρατήσουν αυτούς που προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν με την απειλή εξόδου της χώρας από το ευρώ, ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας από το Κιλκίς όπου βρέθηκε.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” τάχθηκε υπέρ της άμεσης κατάργησης του Μνημονίου.
Στη διάρκεια περιοδείας του στο νομό Κιλκίς ο κ. Καμμένος επιτέθηκε εναντίον του προέδρου
της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του αρχηγού ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, σχετικά με τις επιστολές που έστειλαν σε δανειστές και εταίρους ότι θα εφαρμόσουν το Μνημόνιο.
Ο Πάνος Καμμένος σχολίασε και τη δήλωση του Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα, λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός δεν δέχεται απειλές».
«Εκτός από τους ντόπιους συνεργάτες των τραπεζιτών είδαμε σήμερα τον Τζορτζ Σόρος να κάνει δημόσια δήλωση, ουσιαστικά παίρνοντας θέση για τις εκλογές στην Ελλάδα. Λέγοντας ότι οι Έλληνες θα φοβηθούν την απειλή για έξοδο από την Ευρωζώνη και θα ψηφίσουν συνασπισμό κομμάτων που θα στηρίξει τα μνημόνια.
»Αυτό είναι ένα ακόμα μέρος της τρομοκρατίας που χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα από εδώ το Κιλκίς, ότι ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται. Καλούμε τον ελληνικό λαό να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου