Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης θα ηχήσουν ξανά

Οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης θα ηχήσουν ξανά


Όσο ξαφνικά ξεκίνησαν, τόσο ξαφνικά σταμάτησαν οι απόκοσμοι ήχοι που αναστάτωσαν ολόκληρο τον πλανήτη στο δεύτερο μισό του 2011 και στις αρχές τους 2012!
Σάλπιγγες της Αποκάλυψης; UFO; Δαιμονικά τέρατα; Ή μήπως το περιβόητο υπερόπλο Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας HAARP; Προαναγγελία σεισμών; Κανείς δεν ξέρει…


Η προέλευσή τους αποτελεί ακόμη μυστήριο, ωστόσο οι εκτιμήσεις ενός γνωστού γεωφυσικού είναι εξαιρετικά δυσοίωνες καθώς προβλέπει ότι σχετίζονται με επικείμενες φυσικές καταστροφές που όμοιές τους δεν έχουμε ξαναδεί! Κι όλα αυτά λέει, θα συμβούν –τι περίεργο!- από το τέλος του 2012 ως το 2014!

Γεγονός είναι ότι δεν υπήρχε περιοχή στη Γη που να μην αναστατωθεί από τους μυστηριώδεις ήχους οι οποίοι έμοιαζαν να έρχονται από το Υπερπέραν! ΗΠΑ, Καναδάς, Κόστα Ρίκα, Βραζιλία, Βρετανία, Γαλλία, Σουηδία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ρωσία, ακόμη και η Αυστραλία βίωσαν ανατριχιαστικές στιγμές με τους απόκοσμους θορύβους να αναστατώνουν ολόκληρες πόλεις, άλλοτε θυμίζοντας μουγκρητά υπερφυσικών όντων, άλλοτε… τριξίματα κι άλλοτε καταιγίδα ή… τραίνο!

Ακόμη και στην Ελλάδα υπήρξε μια αναφορά με βίντεο που «ανέβηκε» στο Ίντερνετ από την Άρτα στις 15 Ιανουαρίου. Και, όσο κι αν δεν παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία ο αποστολέας, όσο κι αν το βίντεο έχει χαρακτηριστεί «κατασκευασμένο», δεν παύει να είναι ένα από τα πολλά. Πάρα πολλά…

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την προέλευση της περίεργης αυτής βοής που είναι σαν να έρχεται από τον ουρανό. Ποτέ δεν συνοδεύτηκαν από κάποια δραστηριότητα, όπως ένα σεισμό, που θα έδινε μία πιθανή εξήγηση. Ωστόσο, ο διεθνούς φήμης γεωφυσικός δρ Elchin Nusrat Khalilov, μέλους της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, προέδρου του Παγκόσμιου Δικτύου Πρόγνωσης Σεισμών και αντιπροέδρου του Παγκόσμιου Οργανισμού για την Επιστημονική Συνεργασία (WOSCO) και της Διεθνούς Ακαδημίας Επιστημών H&E με έδρα το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας υποστηρίζει:


«Πρόκειται για χαμηλής συχνότητας ακουστικές εκπομπές μεταξύ 20 και 100 Hz. Στη γεωφυσική, καλούνται κύματα ακουστικής βαρύτητας και σχηματίζονται στην ανώτερη ατμόσφαιρα, κυρίως στην ιονόσφαιρα. Τα αίτια είναι πολλά: σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις, τυφώνες, θύελλες, τσουνάμι κλπ. Η πηγή τόσο ισχυρών περιστατικών πρέπει να είναι οι ενεργειακές διαδικασίες πολύ μεγάλης κλίμακας, που μπορεί να προέρχονται από πανίσχυρες ηλιακές καταιγίδες που κατευθύνονται με μεγάλη ορμή προς την επιφάνεια της Γης και αποσταθεροποιούν τη μαγνητόσφαιρα, την ιονόσφαιρα και την ανώτερη ατμόσφαιρα. Η αιτία είναι η ηλιακή δραστηριότητα που αυξήθηκε στις αρχές του 2011 και, σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις, θα αυξηθεί πολύ περισσότερο στο τέλος του 2012»!

Μια άλλη πιθανή αιτία για τους αλλόκοτους ήχους, είναι η επιτάχυνση της μετακίνησης του βόρειου μαγνητικού πόλου της Γης, η οποία αυξήθηκε περισσότερο από πέντε φορές μεταξύ 1998 και 2003. Αυτό δείχνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εντατικοποίηση της ενεργειακής διαδικασίας στον εσωτερικό πυρήνα της Γης.


Από τον περασμένο Νοέμβριο, όλοι οι γεωφυσικοί σταθμοί του συστήματος ATROPATENA που καταγράφει τρισδιάστατα τις αλλαγές στο πεδίο βαρύτητας της Γης, κατέγραψαν σχεδόν ταυτόχρονα έναν ισχυρότατο βαρυτικό παλμό.

Οι σταθμοί του προγράμματος είναι εγκατεστημένοι στην Κωνσταντινούπολη, το Κίεβο, το Μπακού, το Ισλαμαμπάντ και τη Γιογκιακάρτα, σε απόσταση 10.000 χιλιομέτρων ο πρώτος από τον τελευταίο!


Οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης θα ηχήσουν ξανά

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ο Elchin Khalilov υποστηρίζει ότι:

«Από το τέλος του 2012, θα πρέπει να περιμένουμεαπότομη αύξηση των ισχυρών σεισμών, των ηφαιστειακών εκρήξεων, των τσουνάμι και των ακραίων καιρικών φαινομένων, που θα κορυφωθούν τη διετία 2013- 2014»!

Και, δυστυχώς, δεν είναι μόνο αυτά που έχει να πει ο διεθνούς κύρους επιστήμονας… Στο λογαριασμό του στο Twitter δίνει τις εξής ανατριχιαστικές απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που του υποβάλλουν:

-Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη έχουν έναν απειλητικό πλανητικό χαρακτήρα
-Το πιο επικίνδυνο είναι η συμπεριφορά των μαγνητικών πεδίων του Ήλιου και της Γης
-Η πιθανότητα αντιστροφής του γεωμαγνητικού πεδίου είναι πιθανότερη από ποτέ
-Παρατηρούμε συνεχή επιτάχυνση της μετακίνησης των μαγνητικών πόλων και μείωση της έντασης του μαγνητικού πεδίου
-Ισχυροί σεισμοί αναμένονται στην Τουρκία μεταξύ 2013 και 2014
-Μεταξύ 2013- 2014 το πρόσωπο του πλανήτη μας ενδέχεται να αλλάξει
-Ασυνήθιστες ενεργειακές αλλαγές συμβαίνουν ταυτόχρονα και σε άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος
-Από τον Σεπτέμβριο θα σημειωθούν φυσικές καταστροφές εξ αιτίας της υψηλής ενέργειας


Ήταν, λοιπόν, οι υποχθόνιοι ήχοι τα πρώτα σημάδια της επιβεβαίωσης των προειδοποιήσεων των Μάγια για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012; Δεν αποκλείεται, εάν επαληθευτούν οι προβλέψεις του δρ Khalilov!

Πηγή: Οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης θα ηχήσουν ξανά - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου