Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν οι εχθροί σε χειροκροτούν


Δείχνουν και ξαναδείχνουν (με … περηφάνεια, άραγε;) τα κανάλια μας την υπόκλιση του κ. Γιώγου Παπανδρέου (μια από τις ιδιότητες που “χρησιμοποιεί” είναι και αυτή του πρωθυπουργού της Ελλάδας), καθώς και το νέο ευχαριστώ (ξέρετε, μετά από το “ευχαριστώ τις ΕΠΑ” του Σημίτη, το “ευχαριστώ την Τρόϊκα” του Βενιζέλου, έχουμε και το “ευχαριστώ σας ω γερμανοί βιομήχανοι” του Παπανδρέου), του Mr. George !
Και, προφανώς, το είπε αυτό (ή μάλλον το … έδειξε) ο κύριος πρωθυπουργός “μας” (το σωστό είναι “τους”), γιατί εισέπραξε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τους γερμανούς βιομήχανους, λες και ήταν ο … πρόεδρός τους!!!
Μα, κύριε πρωθυπουργέ, σε χειροκρότησαν οι εχθροί της πατρίδας !
Δεν το κατάλαβες ;
Σε χειροκρότησαν αυτοί που εξ αιτίας και του ΕΑΜ (τα 70 χρόνια από την Ίδρυσή του, γιορτάζουμε σήμερα), έφυγαν κακήν κακώς και σταμάτησε η γερμανική κατοχή στην Ελλάδα!
Σε χειροκρότησαν, γιατί με έναν άλλον τρόπο, αυτόν της λεγόμενης “οικονομικής και επενδυτικής διείσδυσης), ετοιμάζουν τη Νέα Κατοχή της χώρας μας (και της δικής σου ?) !
Σε χειροκρότησαν αυτοί που ετοιμάζονται να αγοράσουν την πατρίδα μας κοψοχρονιά !
Να εκμεταλλευτούν το υπέδαφος, στραγγίζοντας τους έλληνες εργαζόμενους, που θα δουλεύουν για μια χούφτα ευρώ και αυτοί θα πλουτίζουν, θα γεμίζουν τα θησαυροφυλάκιά τους.
Μην χαίρεσαι κύριε πρωθυπουργέ, που εδώ, στο … Ελλαδιστάν, βρίσκονται και μερικοί ριψάσπιδες, “πρόθυμοι¨, ξεπουλημένοι δημοσιογραφίσκοι, που προβάλλουν αυτό το “χειροκρότημα της ντροπής”, και γελάνε και τα … μουστάκια τους.
Γιατί, κύριε πρωθυπουργέ, ούτε μουστάκια έχουν, ούτε θα μπορούσαν να έχουν !
Καραγκιόζηδες είναι, ανθρωπάκια, σαν κάτι βουλευτές σου, που ενώ διαδίδουν ότι διαφωνούν, μετά σπεύδουν ασθμαίνοντας να διαψεύσουν τον … εαυτό τους και να σε ψηφίσουν μην τυχόν και χάσουν το … βολευτιλίκι τους !
Οι … Μαυρογιαλούροι !
Η μαγκιά, κύριε πρωθυπουργέ, θα ήταν να πας μια βόλτα στο δρόμο και να σε χειροκροτήσουν οι έλληνες περαστικοί, να πας σε ένα εργοστάσιο και να σε χειροκροτήσουν, κάπου τέλος πάντων που οι άνθρωποι θα έκαναν κάτι τέτοιο αυθόρμητα !
Τότε μάλιστα !
Αλλά, σε συμβουλεύω, να μην το επιχειρήσεις !
Δεν ξέρεις καμιά φορά …
Κόσμος είναι αυτός …
Και, μην ξεχνάς, κι η υπομονή έχει όρια …
 
πηγη .κονσερβοκουτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου