Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι που έπαιρνες τυρόπιτα χωρίς απόδειξη ηλίθιε!


Είναι που έπαιρνες τυρόπιτα χωρίς απόδειξη ηλίθιε!

3 χρόνια έχουν περάσει απ’ την στιγμή που η χώρα μας έφτασε την αγκαλιά του ΔΝΤ. Κι ενώ ξένοι ηγέτες με κίνδυνο την ίδια τους την πολιτική οντότητα κάνουν ότι μπορούν για να μας βοηθήσουν τι με μνημόνια, τι με μεσοπρόθεσμα, τι με επιτρόπους εντός των τειχών της Ελλαδίτσας μεγαλώνει το τέρας του λαϊκισμού, της άνευ επιχειρημάτων αντιπαράθεσης, της ακραίας αντιμνημονιακής ρητορικής. Φυσικά όλα αυτά έχουν και τον χορηγό τους. Η αριστερά συνεπικουρούμενη με κάθε λογής συνδικαλιστή, χίπη, ρέμπελο, καταληψία, άθεο προσπαθεί συνεχώς να τορπιλίσει την εθνική προσπάθεια.

Η χώρα μας δεν χρεοκώπησε ούτε λόγω μνημονίου, ούτε λόγω σκανδάλων. Δεν χρεοκώπησε γιατί κάποιοι πολιτικοί πουλήθηκαν, γιατί κάποια συμφέροντα θέλουν μικρά μεροκάματα. Αυτά όλα μπορούν να λέγονται από καφενόβιους αργόσχολους αριστερούς. Όμως δεν είναι αλήθεια. Η χρεοκωπία ήρθε την στιγμή που ο κάθε λαϊκιστής έπαψε να κοιτάει το δικό του φταίξιμο, την δικιά του ευθύνη κι άρχισε να κρίνει με θράσσος αλλά και αναίδεια τους εκλεγμένους άρχοντες, τους επιτυχημένους επιχειρηματίες, τα παλικάρια των σωμάτων ασφαλείας.

Έτσι μέσα σε μια παρανοϊκή ατμόσφαιρα η αναρχοαριστερή προπαγάνδα έμαθε τους πολίτες να μην νιώθουν ένοχοι που τρώνε την τυρόπιτα χωρίς να πάρουν απόδειξη αλλά να κοιτάνε δίπλα εκεί που ο πολιτικός κλέβει μερικά δισεκατομμύρια. Λες και δεν είναι και τα 2 εγκλήματα ίδιας σημασίας. Ή μάλλον όχι ίδιας. Το να είσαι πολιτικός και να κλέψεις μπορώ να το καταλάβω. Άνθρωπος είσαι. Λύγισες. Είδες τους άλλους να έχουν γιοτ και ζήλεψες. Είδες τους διάφορους αναρχικούς να έχουν Βίλλες (Αμαλίας) και είπες γιατί όχι κι εγώ. Το να μην παίρνεις απόδειξη όμως και παρόλα αυτά να μασάς την τυρόπιτα αμέριμνος χωρίς ιχνος μεταμέλειας, χωρίς καν ένοχη συνείδηση είναι κάτι αποτρόπαιο. Συγνώμη αλλά εγώ δεν μπορώ να το δικαιολογήσω.

Εσύ απλέ πολίτη εμαθες να χαζολογείς την ώρα που εργάζεσαι ληστεύοντας ουσιαστικά τον εργοδότη που σου δίνει ψωμί να φας. Εσύ έμαθες να χλευάζεις την Ορθοδοξία. Εσύ έμαθες να μπαίνεις στα λεγόμενα social media και να κρίνεις εκλεγμένους άρχοντες. Αλήθεια δεν θα ήταν πιο παραγωγικό αντί να χαλάς τον χρόνο σου για να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση να εργάζεσαι αφιλοκερδός σε κάποια επιχείρηση που έχει προβλήματα; Μα τι λέω; Τότε δεν θα ήσουν επαναστάτης ε;


Πηγή: Είναι που έπαιρνες τυρόπιτα χωρίς απόδειξη ηλίθιε! - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου