Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ολα τα κόμματα εναντίον του μνημονιου!-Συντροφοι και συναγωνιστές νικήσαμε!


Ολα τα κόμματα εναντίον του μνημονιου!-Συντροφοι και συναγωνιστές νικήσαμε!
Μετά τις τελευταίες δηλώσεις των αρχηγών των κομμάτων που μπηκαν στη Βουλή προκύπτει το εξής συγκλονιστικό.

Ειναι όλα εναντίον του μνημονίου! Ολα θέλουν ή να το καταγγείλουν ή να το καταργήσουν μακροπρόθεσμα ή άμεσα ή να το αλλάξουν.


Συντροφοι νικήσαμε!

Ακόμη κι από τα δεξιά κόμματα που δεν μπήκαν στη Βουλή, και ο θαυμαστής του μνημονίου Τζήμερος που σωστά έιπε οτι το μνημόνιο βρίσκεται κατα 80% στα προγράμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, είπε οτι θα έπρεπε να συζητηθεί άρθρο - άρθρο.

Ακόμη και ο Σαμαράς σήμερα μίλησε για αλλαγές και μονόπλευρη λιτότητα(!) και μίλησε για αναδιαπραγμάτευση.

Για το ΠΑΣΟΚ μη με ρωτάτε, δεν αντέχω άλλο Βενιζέλο, αλλάζω κανάλι.

Αρα έχουμε όλα αυτα τα κομματα εναντίον του μνημονίου αλλά επίσης όλα υπέρ της ΕΕ και του ευρώ εκτός από ένα.Το γνωστό ένα είναι το ΚΚΕ που ανοιχτά και χωρίς να ανησυχεί μηπως χασει πελατεία προσπαθεί μόνο του να πείσει πως πρεπει να καταλάβουμε οτι το ευρω και η ΕΕ είναι θεσμοί που μας κλέβουν λίγο λίγο τη ζωή προς το συμφέρον των πλουσίων και του μεγάλου ευρωπαικού καεφαλαίου.

Ποιος λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα άραγε;

Και στο κατω κάτω τι εννοεί ο προφήτης σ.Σόιμπλε όταν λεει σήμερα "Τίποτα δεν θα αλλάξει στην Ελλάδα με τις εκλογές;" Μήπως οτι με απλά λόγια η εξουσία που ασκεί η πολυαγαπημενη μας "Ευρώπη" είναι πλέον τέτοια που όσο δεχεσαι αυτή την εξουσία με την παραμονή στην ΕΕ, δεν υπάρχει περιθώριο απεμπλοκής από τα μνημόνια;

Μηπως έχει αρχίσει να βγάζει ματι οτι ανεξάρτητη και αυτοδύναμη Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει εντός ΕΕ;

Μηπως λοιπόν αυτό το ένα και μόνο κόμμα, που εντελώς τυχαία το έχουν βάλει στη μέση όλοι και του τα χώνουν για όλα, είναι το μόνο που πραγματικά και ουσιαστικά είναι εναντίον του μνημονίου;

Λεω μήπως; Για σκεφτείτε το...

Ακόμη και οι FT έγραψαν σήμερα ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα αφησουν την Ελλάδα να φύγει από το ευρω γιατί θα μπορούσε μεσα στην επόμενη τριετία να γίνει παράδειγμα αυτόνομης ανερχόμενης οικονμίας προς μίμηση!

Εκτός ευρω φυσικά.

Γιώργος Σαρρής

1 σχόλιο:

  1. Κέρκυρα: Τα εγγόνια των αριστερών και τα κονσερβοκούτια!‏

    Διάφοροι ιστορικοί κατηγορούν τους κομμουνιστές οτι έσφαζαν τους αντιπάλους τους με κονσερβοκούτια. Αυτή τη κατηγορία οι αριστεροί την απορρίπτουν.. Δείτε όμως τι συνθήματα είπαν σήμερα στην Κέρκυρα.. Το σύνθημα ήταν "Είμαστε εδω, Κομμουνιστών εγγόνια, τα κονσερβοκούτια δεν σκούριασαν ακόμα"..

    Δείτε και το βίντεο
    http://www.youtube.com/watch?v=KFD4dm3wQ6c

    ΑπάντησηΔιαγραφή