Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ενεργειακός χάρτης-tattoo, δώρο Πούτιν στον Σαμαρά!


Ένα δώρο, πέρα από κάθε φαντασία επεφύλασσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, στον έλληνα ομόλογό του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του τελευταίου στη Μόσχα: Τον απόλυτο ενεργειακό χάρτη της KGB, σε τατουάζ στο στήθος του!

Ο Αντώνης Σαμαράς, επιδεικνύει κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου την νέα πηγή του της χώρας: Το ενεργειακό στήθος του!  
Ο Αντώνης Σαμαράς, επιδεικνύει κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου την νέα πηγή του της χώρας: Το ενεργειακό στήθος του!
Το να θέλει ένας ηγέτης του διαμετρήματος του Βλαδιμίρ Πούτιν, να μοιραστεί μαζί σου τα μυστικά του, είναι μια από τις μεγαλύτερες τιμές που μπορεί να τύχουν σε έναν επισκέπτη. Πόσο μάλλον αν θελήσει να σου χτυπήσει τα μυστικά αυτά στο στήθος με τατουάζ, όπως κάνει στους απόλυτα έμπιστους ανθρώπους του, που βρίσκονται στο πολύ στενό του κύλο. Γι' αυτό, το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς, απέκτησε κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης επίσκεψής του στη Μόσχα, ένα μεγάλο τατουάζ με σημειωμένα τα περισσότερα μέρη με ενεργειακό ενδιαφέρον στην Ελλάδα, δείχνει τον ατέλειωτο θαυμασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που τρέφει ο ηγέτης του ξανθού ορθόδοξου γένους στον καλαματιανό πολιτικό.
Σύμφωνα μάλιστα με τα μέλη της αποστολής που εκπροσωπούσαν τη Νέα Δημοκρατία στη Μόσχα, ο Αντώνης Σαμαράς, δέχθηκε ένα είδος ελαφρού υπνωτισμού από μέλη της KGB κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κοιμηθεί για όσο χρονικό διάστημα κρίθηκε απαραίτητο, προκειμένου οι ειδικοί tattoo artists να αντιγράψουν τον χάρτη από τα υπόγεια του Κρεμλίνου στο στήθος του Έλληνα πολιτικού!
Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς, προσέφερε για προσκύνημα στον Ρωσικό λαό ένα πούπουλο από τα φτερά του Αγίου Πνεύματος! Προσφορά που ενθουσίασε τον Ρώσο Μητροπολίτη Κύριλλο, ο οποίος έσπευσε να υπογράψει (πάλι με τατουάζ, αλλά αυτή τη φορά στην πλάτη) με τον  Αντώνη Σαμαρά συμβόλαιο προμήθειας των συγκεκριμένων λατρευτικών πούπουλων από τη χώρα μας. Μάλιστα για να σφραγίσουν την συμφωνία οι δύο ένδρες, χάραξαν τον καρπό τους και ένωσαν το αίμα τους! Γεγονός που δεν αφήνει καμμιά αμφιβολία όχι μόνο για την επιτυχία που σημείωσε το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στη Ρωσία αλλά και για τις ευνοϊκές συμφωνίες που θα ακολουθήσουν!
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου