Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Οι "χολερικές" επιθέσεις της κας Τρέμη στον Παπανδρέου και τα αναπόφευκτα δημοψηφίσματα.




Έχει ξεσαλώσει η κα Όλγα Τρέμη με τους χαρακτηρισμούς της σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου. Στο κεντρικό δελτίο της Παρασκευής χαρακτήρισε την ιδέα του δημοψηφίσματος «παρανοική», δίνοντας τη συνέχεια τη σκυτάλη στον κ. Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος συνέχισε στο ίδιο τέμπο με το γνωστό κρεσέντο του.

Όσο κι αν επιχειρούν οι αξιότιμες τηλεπερσόνες να ισοπεδώσουν τις προσωπικότητες των θεατών και ως άλλοι Κεβορκιάν να τους τιμωρήσουν με πνευματική ευθανασία δεν θα τα καταφέρουν.
Πολύ σύντομα τα δημοψηφίσματα στις χώρες της Ευρώπης θα διαδέχονται το ένα  το άλλο. Η αδιέξοδη κατάσταση της νομισματικής ένωσης η οποία επιβλήθηκε δίχως την προαπαιτούμενη οικονομική και πολιτική ένωση- στη λογική των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης-θα χρειασθεί την νομιμοποίηση των λαών.
Πλησιάζει η στιγμή που οι λαοί της Ευρώπης θα αποφασίσουν, μέσα από τα δημοψηφίσματα, για το αν επιθυμούν ένα κοινό μέλλον με ενιαίο νόμισμα, πολιτική και οικονομική διοίκηση η την επιστροφή στα εθνικά νομίσματα και τη διάλυση της ευρωζώνης.
Η προσφυγή στους πολίτες είναι αναπόφευκτη και τότε ο Παπανδρέου θα έχει κάθε λόγο να προσθέσει στις  καινοτόμες αντιλήψεις του και το δημοψήφισμα που τον Νοέμβριο του 2011 του στερούσε-πρόσκαιρα-τη πρωθυπουργία.
Ελπίζω τότε η κα Τρέμη και ο κος Πρετεντέρης να προσφύγουν στην αξιοπρέπεια της συγνώμης…
koyrdisto portokali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου