Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Άκουσον, Άκουσον! Επίθεση στον Έλληνα...


Μετά την απίστευτη αυτή τελευταία διετία που επιτίθενται στον Έλληνα με συνεχείς περικοπές μισθών και συντάξεων... με επαχθή χαράτσια και απίστευτα υψηλή φορολογία έρχεται και το τελειωτικό χτύπημα.

Το υπουργείο υγείας σχεδιάζει να αυξήσει σε απίστευτα υψηλά ποσοστά τα νοσήλια στα δημόσια νοσοκομεία.

Για παράδειγμα μια Σκωληκοεικδεκτομή πριν κόστιζε 150€ και τώρα κοστίζει 983€ δηλαδή αύξηση 659%. Μία αφαίρεση ωοθηκών και σαλπίγγων πριν κόστιζε 150€ και τώρα 1374€ δηλαδή αύξηση 900%!!!.
Τα ασφαλιστικά ταμεία θα καλύπτουν μόνο τις 3 πρώτες μέρες νοσηλείας και αν χρειαστεί ο ασθενής να μείνει μέσα, τις παραπάνω ημέρες θα τις πληρώνει από την τσέπη του!
Δεν μιλάμε καν για την περίπτωση κάποιος να είναι ανασφάλιστος! Εκεί θα τα πληρώνει όλα από την τσέπη του, θα τον υποχρεώνουν να υπογράφει δήλωση αποδοχής χρέους και άν δεν έχει να πληρώσει το χρέος θα το στέλνουν στην εφορία με αποτέλεσμα να μπορούν να του κατάσχουν ακόμα και το σπίτι αν δεν μπορεί να το αποπληρώσει! Σε διαφορετική περίπτωση (δηλ αν ο ασθενής πει ότι δεν αποδέχεται το χρέος και δεν υπογράφει) τότε απλά θα τον πετάνε σαν σκυλί στον δρόμο!
Άρα για ποιό λόγο να συνεχίζουμε να πληρώνουμε τα ασφαλιστικά ταμεία αυτού του σάπιου συστήματος? Γιατί να μην κρατάμε τα χρήματα αυτά για να τα αποταμιεύουμε? Καλύτερα δεν θα είναι?
Αγαπητοί συνέλληνες πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι η επίθεση που δεχόμαστε ώς λαός από αυτήν την δοτή κυβέρνηση και τα τραπεζικά ξένα συμφέροντα είναι πολυμέτωπη και ενορχηστρωμένη!
Πραγματικά δεν τους ενδιαφέρει στο ελάχιστο ούτε η ίδια μας η ζωή.
Σε αυτήν την απίστευτη επίθεση μόνο μία λύση υπάρχει.
Ξεσηκωμός και επανάσταση.
Τελείωσαν τα ψέμματα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως σε λίγο θα μας τελειώσουν αν δεν κάνουμε κάτι για να αμυνθούμε.
Σταματήστε να μένετε αδιάφοροι διότι αυτά τα θέματα μας αφορούν όλους και σε όποιον δεν έχει φθάσει ακόμα το κακό, δεν θα αργήσει να του χτυπήσει και εκείνου την πόρτα.
Ενωθείτε απανταχού Έλληνες και ξεσηκωθείτε, επαναστατήστε εναντίον αυτών των ΛΥΚΩΝ που ορίζουν την ζωή μας χωρίς να τους έχει δώσει κανείς μας αυτό το δικαίωμα.
Οργανωθείτε στις γειτονιές, στις πλατείες, στις τοπικές κοινωνίες. Δεν μας απομένει πολύς χρόνος. Μαζικά με πίστη και επιμονή ας κάνουμε πάλι το θαύμα μας ως λαός.
Ας αποτινάξουμε τους ξένους και εγχώριους κατακτητές από το σβέρκο μας...Ας το κάνουμε πριν είναι πολύ αργά για όλους μας...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ apo to tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου